Over Restaurant De Hoge Veluwe

Over Restaurant De Hoge Veluwe

Het Restaurant De Hoge Veluwe ligt midden in de 5.400 hectare natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hier kunt u genieten van een lekkere borrel, smakelijke lunch of heerlijk diner. Ideaal op terug te vallen tijdens uw bezoek aan het Park. Restaurant De Hoge Veluwe is gelegen in het Park Paviljoen in het centrum van het Park.

Foto Restaurant De Hoge Veluwe gasten bij de open haard

Lokale producten met passie bereid

Restaurant De Hoge Veluwe werkt veel met lokale producten. Zo gebruiken we wild uit eigen Park en groenten, fruit en kruiden uit eigen moestuin. De groenten, fruit en kruiden worden onbespoten opgekweekt in de moestuin de Pampel vlak bij het centrum van het Park. De seizoensalade van het restaurant wordt bijvoorbeeld van de groenten uit de moestuin gemaakt. 

Daarnaast werken we veel met lokale leveranciers uit de Veluwe en de directe omgeving. Een voorbeeld hiervan is Trashure Taarten, een duurzame bakker uit Nijmegen. Trashure Taarten werkt veel met producten die anders weggegooid worden en zij bezorgen hun producten met een elektrische bus.

Bent u benieuwd naar onze lekkere gerechten? Bekijk dan onze menukaart.

Gelegen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Restaurant De Hoge Veluwe ligt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, daarom heeft u een entreeticket nodig voor het Park, deze kunt u kopen bij de ingangen of via de webshop van het Park. Tijdens de dineractie van 1 april tot en met 31 augustus kunt u na 17.00 uur een entreekaartje kopen bij één van drie ingangen. Als u vervolgens gaat dineren in Restaurant De Hoge Veluwe krijgt u het bedrag van het entreekaartje weer terug. 

Ruime parkeergelegenheid en toegankelijk

Bij het Park Paviljoen is er een ruim aanbod aan parkeerplaatsen en zijn er laadpalen voor de elektrische auto beschikbaar. Het centrum van het Park is goed bereikbaar met de auto en bij de ingangen kunt u gebruik maken van een gratis Witte Fiets. Restaurant De Hoge Veluwe is rolstoel toegankelijk en goed te bereiken vanaf de parkeerplaats.