Andere horecalocaties

Andere horecalocaties

In het Park zijn er naast Restaurant De Hoge Veluwe nog drie locaties waar u terecht kunt voor koffie, lekkers en meer. De locaties zijn verdeeld over het Park, waardoor u tijdens uw bezoek aan het Park op verschillende plekken kunt genieten van wat lekkers.

Foto Theekoepel

Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus

De Theekoepel is, het zal u niet verrassen, een koepelgebouwtje. Het is net zoals het nabijgelegen Jachthuis Sint Huberts ontworpen door architect H.P. Berlage. De Theekoepel ligt in het noordelijke deel van het Park, bij een prachtige parkomgeving. Er lopen meerdere wandelpaden langs de Theekoepel en ook te paard of per fiets kunt u de Theekoepel goed bereiken.   

Bij de Theekoepel kunt u terecht voor warme en koude dranken, tussendoortjes of een verfrissend ijsje. Rondom de Theekoepel zit u overdag en 's avonds heerlijk in de zon met uitzicht op de Jachthuisvijver.

Menukaart Theekoepel

Openingstijden Theekoepel

De Theekoepel is dagelijks geopend.

Apr t/m okt   11.00 - 17.00 uur
Nov t/m mrt 11.00 - 16.00 uur
Foto buitenkant Theehuis De Kemperberg

Theehuis de Kemperberg

In het zuiden van het Park, dichtbij ingang Schaarsbergen, ligt het prachtige Theehuis de Kemperberg, voormalig koetshuis van villa de Kemperberg.  

Nu kunt u bij het Theehuis terecht voor koffie, thee, fris en/of wat lekkers. Achter het Theehuis is een gezellige picknicktuin ingericht. De toiletten zijn van buitenaf bereikbaar en dus ook buiten openingstijden van het Theehuis te gebruiken. 

U kunt het Theehuis vinden vanaf ingang Schaarsbergen na anderhalve kilometer rijden of fietsen richting het centrum van het Park. Borden wijzen u vanaf de doorgaande weg en het fietspad richting het Theehuis. Het Theehuis is wisselend geopend, kijk hier voor openingstijden van het Theehuis en andere horeca.

Menukaart Theehuis

Openingstijden Theehuis de Kemperberg

Apr t/m okt:  
Zaterdag, zondag, schoolvakanties & feestdagen**
11.00 - 17.00 uur

De Foodtruck 

In het centrum nabij Restaurant De Hoge Veluwe staat de foodtruck. Deze staat op het Marchantplein of op het evenemententerrein hiernaast. De foodtruck is met mooi weer geopend in de weekenden en vakanties. Bij de Foodtruck kunt u fris en een biertje halen, maar ook een lekkere portie bitterballen of een frietje pulled chicken. 

Menukaart Foodtruck

Openingstijden Foodtruck

In de weekenden en vakanties bij mooi weer 12.00 - 16.00 uur