Zomeravond verrassingsmenu

Zomeravond verrassingsmenu

Op de maandagen tot en met vrijdagen in april tot en met augustus kunt u bij Restaurant De Hoge Veluwe genieten van een heerlijk drie gangen verrassingsmenu van onze chef-kok.

Foto van visgerecht, voorbeeld zomeravond verrassingsmenu

Het verrassingsmenu bestaat uit drie gangen vol wisselende seizoensproducten. Groenten en kruiden uit onze moestuin en waar mogelijk eigen wild en andere lokale Nederlandse producten worden gebruikt om een smaakvolle beleving te creëren.

Nieuwsgierig geworden? Boek dan het Zomeravond verrassingsmenu vooraf. Dit kunt u kosteloos boeken. Het diner zelf rekent u in het restaurant af. Heeft u een allergie of voedselvoorkeur? Geef het na uw boeking aan ons door via reserveringen@hogeveluwe.nl

Tip: combineer het zomeravond verrassingsmenu met de dineractie en krijg de entree voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe terug.

Praktische informatie

Data: maandag tot vrijdag van 5 april t/m 30 augustus 
Tijdstip: het menu is vooraf te boeken tot 16.00 uur en het restaurant serveert het diner vanaf 16:30 uur tot een uur voor sluitingstijd
Prijs: de kosten van het diner bedragen € 37,50 per persoon, dit betaalt u ter plaatse in Restaurant De Hoge Veluwe
Voorwaarden: het menu kan alleen voor het gehele gezelschap geboekt worden (kinderen uitgezonderd). Het Zomeravond verrassingsmenu kunt u via de ticketshop boeken. Of door een e-mail te sturen naar reserveringen@hogeveluwe.nl met uw telefoonnummer, dan nemen wij telefonisch contact met u op.